JERI-koiranrinkka

JERI-koiranrinkka

Jeri-koiranrinkassa on yhtenäinen reppu ja Y-mallinen valjasosa. Valjasosassa on säädettävä kaulanympärys, rinnan pituus ja kaksi säädettävää mahavyötä.  Valjasosa on pehmustettu ja soljet suojattu kangastaskuilla. Selkäosa sekä koiran kylkiä vasten tuleva reppuosa on pehmustettu. Pehmustemateriaalina on rinkoissa käytetty  5-millistä umpisolumuovia ja mahavöiden lisäpehmusteena erillisiä pujotettavia fleecepehmusteita. Mahavöiden solkien alla on kiinteät pehmusteet.

Rinkan selkäosassa on paikka esimerkiksi retkipatjan kiinnitykseen ja takareunassa kiinnityslenkki talutushihnalle. Laukkujen etureuna on viistotettu ja antaa näin paremman liikkumatilan lavoille.

Valmistusmateriaali on säänkestävä cordura 1000D. Pakkasenkesto -30 astetta, vesipilari 700-900 mm. Kangas on UV-suojattu.

Rinkkaa on tällä hetkellä saatavana oliivinvihreänä. Rinkka soveltuu hyvin kaikenlaiseen retkeilyyn koiran kanssa ympäri vuoden. Se on suunniteltu erityisesti pidemmille vaelluksille tukevan ja pehmustetun rakenteensa ansiosta.

Ilmoitathan tilatessasi koiran rinnanympäryksen, painon, säkäkorkeuden ja rodun. Mittaa koiran rinnanympärys heti etujalkojen takaa leveimmästä kohdasta, ja ota mitta tiiviisti koiran ihoa vasten.

Rinkan toimitusaika on noin 2 viikkoa tilauksesta. Jeri-koiranrinkalla on patentti- ja rekisterihallituksen myöntämä mallisuoja.
Koot ja hinnat

Rinkassa on suuntaa-antavat koot, jokainen Jeri-rinkka tehdään koiran mittojen ja toiveidesi mukaan. Valjasosaan voidaan yhdistää eri kokoiset reput, mikäli toivotaan lisää tilavuutta reppuihin.

Tilatessasi ilmoitathan koirasi rinnanympäryksen, painon, säkäkorkeuden ja rodun, niin rinkka tulee mitoitettua juuri koirallesi sopivaksi. 

XXS

Koiran paino alle 15 kg Säkäkorkeus alle 40 cm Rinnanympärys min. 52 cm
Reppujen yhteistilavuus noin 4 litraa

HINTA 125 €

XS

Koiran paino 15-20 kg Säkäkorkeus 40-50 cm Rinnanympärys min. 60 cm
Reppujen yhteistilavuus noin 6 litraa

HINTA 127,50 €

S

Koiran paino 20-30 kg Säkäkorkeus 50-60 cm Rinnanympärys min. 68 cm
Reppujen yhteistilavuus noin 10 litraa

HINTA 130 €

M

Koiran paino 30-50 kg Säkäkorkeus 60-70 cm Rinnanympärys min. 78 cm
Reppujen yhteistilavuus noin 11 litraa

HINTA 132,50 €

L

Koiran paino yli 50 kg Säkäkorkeus 70-80 cm Rinnanympärys min. 88 cm
Reppujen yhteistilavuus noin 15 litraa

HINTA 135 €

XL

Koiran paino yli 70 kg Säkäkorkeus yli 80 cm Rinnanympärys min. 105 cm
Reppujen yhteistilavuus noin 24 litraa

HINTA 137,50 €
%d bloggaajaa tykkää tästä: