Pannat

Kaulapannat

Kaulapantoja on saatavana useaa eri mallia. Ilmoita aina tilatessasi koirasi kaulanympärys, mitattuna tiiviisti ihoa vasten. Huomaathan mahdollisuuden tehdä helposti luettava puhelinnumerobrodeeraus pantoihin!

TILAUS

Solkipanta, pehmustettu

Pannassa on metallinen pikalukkosolki, jonka vetolujuus on 300 kg. Nauhan leveys 2,5 cm ja pehmusteen 3 cm. Pehmuste solumuovia, päällystetty vettä hylkivällä kankaalla. Minimi kaulanympärys 38 cm.

Väri: Musta

Hinta: 16 €, puhelinnumerobrodeerauksella 18 €


Lukkojen saatavuusongelmasta johtuen tuotetta ei  tällä hetkellä ole saatavana 

Huskypanta, pehmustettu

Panta on ommelu 2,5 cm levyisestä paksusta nylonremmistä. Pehmusteena solumuovi pehmustettuna vettähylkivällä kankaalla. Pehmusteen leveys 3 cm. Metallinen vahva säätösolki ja valintasi mukaan 4 tai 5 mm vahvuiset metallirenkaat. Renkaan halkaisija 38 mm.mm

Väri: Musta

Hinta: 15 €, puhelinnumerobrodeerauksella 17 €

Kaksitoiminen panta, pehmustettu

Pannassa on kaksi mahdollisuutta taluttimen kiinnitykselle: tavallinen ja puolikiristävä. Panta on ommelu 2,5 cm levyisestä paksusta nylonremmistä. Pehmusteena solumuovi pehmustettuna vettähylkivällä kankaalla. Pehmusteen leveys 3 cm.

Valintasi mukaan 4 tai 5 mm vahvuiset metallirenkaat. Renkaan halkaisija 38 mm. Väri: Musta Hinta: 15 €, puhelinnumerobrodeerauksella 17 €

Puolikiristava panta, pehmustettu

Panta 2,5 cm leveää paksua nylonremmiä, jonka alla 4 cm levyinen pehmuste solumuovia, päällystetty vettä hylkivällä kankaalla.

Nauhan värit: Musta, keltainen, oranssi, punainen, aniliininpunainen, oliivinvihteä tai sininen.

Pehmuste: musta

Hinta 12-13 € koon mukaan

Puolikiristava panta, malli 2, pehmustettu

Pannan pehmustetun osan molemmissa päissä on D-rengas, joten panta kestää kovaa vetoa ja kiristava osa vapautuu molemmin puolin. Nauha 2,5 mm levyistä ja pehmusteen leveys 4 cm. Liukuosassa heijastinnauha.

Nauhan värit: Musta, keltainen, oranssi, punainen, aniliininpunainen, oliivinvihteä tai sininen.

Pehmuste: musta

Hinta: 12-14 € koon mukaan

Säädettävä puolikiristava panta, pehmustettu

Puolikiristava panta, jossa vahva metallinen säätösolki. Nylonnauhan leveys 2,5cm, pehmusteen leveys 3 cm. Liukuosassa nauha kaksinkertaisena.

Nauhan värit: Musta, keltainen, oranssi, punainen, aniliininpunainen, oliivinvihreä tai sininen.

Pehmuste: musta

Hinta: 14 €, puhelinnumerobrodeerauksella 16 €

Kaksitoiminen panta

Pannassa kaksi kiinnitysmahdollisuutta taluttimelle, tavallinen ja puolikiristava. Materiaalina 2,5 cm leveä paksu ja pehmeä nylonnauha. Renkaiden halkaisija 38 mm ja lankavahvuus 4 mm. Panta on säädettävä.

Väri: musta

Hinta: 12 €, puhelinnumerobrodeerauksella 14 €

%d bloggaajaa tykkää tästä: