Valjaat

VALJAAT

Sopivat valjaat ovat vetävän koiran tärkein työväline. Eri käyttötarkoituksiin löytyy erilaisia valjaita. Teen kaikki valjaat mittatilaustyönä, joten valjaita tilatessasi otathan tarkat mitat koirastasi alta löytyvien ohjeiden mukaan.

Mitat valjaita varten

Muista mitata aina tiukasti ihoa pitkin, runsaskarvaisella koiralla siirrä karvoja sivuun mittaamista varten. Mittaa useamman kerran niin saat varmasti oikean tuloksen. A-B kaulan ympärys C-E kaulan sivumitta: mitataan niskasta, lapaluiden kärkien välistä suoraan kaulan alle rintalastaluun yläpäähän. Mittaa vain toinen puoli. C-F koiran rinnanympärys heti etujalkojen takaa C-D koiran selän pituus niskasta hännän tyveen, mitataan niin että häntä on ylhäällä Ilmoita tilatessasi myös koiran ikä, rotu ja paino.

TILAUS

X-back-valjas (huskyvaljas)

Huskyvaljaat sopivat monipuoliseen vetämiseen: valjakkoon, hiihtoon, koirajuoksuun ja aina kun vetopiste ei ole aivan alhaalla eikä käytetä aisoja. Valjaiden pehmuste on solumuovia, joka pitää hyvin muotonsa eikä ime vettä. Valjaissa on heijastimet.

Hinta: 35 €

huskyvaljas

Pyöräkoiran valjas

Erityisesti valjakon taimmaisille koirille ja potkukelkan tai pulkan vetoon suunniteltu valjas. Vetopisteen ollessa matalalla, rasittaa vedettävä paino koiran takapäätä tavallisilla valjailla vedettäessä. Pyöräkoiran valjas vapauttaa selän painosta ja ohjaa vedon optimaalisesti. Kapula varmistaa, ettei valjas paina koiran lonkkia juostessa.

Valjaiden pituus on säädettävä, kapulan paikka on vedossa on noin 5 cm päässä koiran pepusta. Katso kuva vieressä. Valjas on pehmustettu solumuovilla joka pitää hyvin muotonsa. Selän kuminauhat ovat nyt säädettävät ja myös helposti vaihdettavissa uusiin. Kuminauhojen päällä suojana kangasputkilot.

Materiaalit eivät ime vettä. 

Kuva päivittyy.

Hinta: 52 €

Aisavaljas/pulkkavaljas

Aisavaljasta käytetään aisojen kanssa ahkion tai kärryn vetämiseen. Valjaassa on kiinnityslenkit aisalle ja vedoille. Valjaassa on soljilla säädettävä ympärysmitta. Valjas on pehmustettu solumuovilla joka pitää hyvin muotonsa. Kaula- ja rintaosassa pehmuste on 8mm paksu ja vyötärö-osassa 5mm paksu. Päällikangas polyesteriä. Materiaalit eivät ime vettä.

Hinta: 45 €

Talutusvaljas

Lyhyet valjaat lenkkeilyyn ja retkeilyyn. Kokonaan pehmustetut. Säädettävä vatsanympärys ja kätevä kahva koiran nostamiseen tai hallintaan.

Koot ja hinnat: 
Mini – S/M: 31 € M – XL: 33 €
XXL – XXXL: 35 €


Lukkojen saatavuusongelmasta johtuen tuotetta ei tällä hetkellä ole saatavana

%d bloggaajaa tykkää tästä: